Kalsdonksestraat 45, 4702ZB Roosendaal

Kalsdonksestraat 45, 4702ZB Roosendaal
Kalsdonksestraat 45, 4702ZB, Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Te Koop €360.000 k.k. - Hoekwoning met praktijkruimte
4 Bedrooms 1 Bathroom 1955 Year Built

HOEKWONING MET ZELFSTANDIGE WINKEL-/ KANTOOR-/ PRAKTIJK OF HOBBYRUIMTE

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een goed onderhouden hoekwoning op loopafstand van het centrum en treinstation gelegen met een eigen zelfstandige winkel-/ kantoor-/ praktijk- of hobbyruimte? Of naar een woning met veel leefruimte, voorzien van maar liefst drie toiletruimtes! Dan is deze woning aan de Kalsdonksestraat 45 wellicht iets voor jou, want hier kan je wonen combineren met werken! De woning is in de laatste jaren volledig gerenoveerd en verduurzaamd.

Deze woning met tuin is gelegen op eigen grond, begane vloer is van beton, de verdiepingsvloer van hout. Woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en drie van de vier slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Deze woning heeft een plat dak dat bedekt is met bitumen.

Op het platte dak liggen 15 zonnepanelen en zijn eigendom. De meterkast bevat 12 groepen, vijf aardlekschakelaars en 2 fase aansluiting voor de kookgroep.

Verwarming/warm water door middel van HR combi-ketel. De begane grond is bijna volledig voorzien van vloerverwarming, de eerste verdieping wordt verwarmd middels radiatoren.

In de nabijheid zijn veel voorzieningen te vinden zoals supermarkten, winkels, scholen, diverse zorgfaciliteiten en speeltuinen.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid en parkeren is betaald/met vergunning.

Zie jij al mogelijkheden? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Bestemming – Wonen met bedrijvigheid:

Het pand Kalsdonksestraat 45 heeft op grond van het bestemmingsplan ‘Kalsdonk’ de bestemming ‘Detailhandel’. Binnen deze bestemming zijn detailhandel en dienstverlening op de begane grond mogelijk.

De huidige bestemming biedt al zonder meer de mogelijkheid om het hele pand in gebruik te hebben als woning.

Daarnaast is de gemeente voornemens in het bestemmingsplan de bestemming van het perceel/pand Kalsdonksestraat 45 te veranderen van ‘Detailhandel’ naar ‘Wonen’. De gemeente heeft een intentieverklaring hiervoor afgegeven welke gebruikt kan worden om een particuliere hypothecaire lening aan te vragen voor deze woning.

Begane grond:

Op de begane grond treft u de hal, eerste toilet, winkelruimte, woonkamer, eetkamer, keuken, tweede toilet en tuin voorzien van overdekte zithoek en (fietsen)stalling.

Entree:

Welkom! Door middel van een enkele deur heef u toegang tot deze woning. Via de hal heeft u toegang tot eerste toilet, de woonkamer (met in het verlengde de eetkamer, keuken, tweede toilet en cv-ruimte) en trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte in de hal is voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. De winkelruimte heeft aan de straatzijde een aparte ingang en is tevens via de hal te betreden.

Winkelruimte:

De winkelruimte is circa 45 m2 met een eigen ingang aan de straatzijde en is tevens via de hal te betreden. Deze ruimte is voorzien van een meterkast.

Wonen, koken en genieten:

De rechthoekige woonkamer is strak afgewerkt met een stucplafon en inbouwspots. Het raamwerk kijkt uit naar de Hofstraat (eenrichtingsverkeer). Tevens voorzien van een  moderne haard met daarboven de tv-wand met houten wandpanelen. Een echte eyecatcher.

De toegang tot de hal wordt afgesloten door een stoere donkere stalen schuifdeur (aan de bovenkant bevestigd door middel van een rail en hangrollen). Deze stalen schuifdeur is voorzien van landelijk vlakverdeling, transparant glas en heeft een zeer mooie look & feel. De donkere grote vloertegels die lopen vanaf de hal tot en met de keuken maken het geheel compleet.

In het verlengde van de woonkamer ligt de eetkamer met een open brede doorgang. Deze eethoek staat zowel in verbinding met de woonkamer als de keuken. De verbinding met de woonkamer is open, de verbinding met de keuken wordt afgesloten door een stoere donkere stalen schuifdeur. De eetkamer krijgt natuurlijke licht binnen via een eigen raam en deur. Via deze enkele deur is de tuin te bereiken.

In het verlengde van de eetkamer bevind zich de keuken met eigen tweede toiletruimte. In deze ruimte is er tevens een opstelplaats voor de HR-Combi-ketel. Zowel deze half open keuken alsmede de toilet is zeer luxe en modern.

De strakke, witte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Onder andere kookplaat, combi-oven, combimagnetron, koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasser en koffiezetapparaat. Hier is genoeg ruimte voor een eettafel. Ook de keuken krijgt natuurlijke licht binnen via een eigen raam en deur. Via deze enkele deur is de tuin ook te betreden.

De moderne, zeer luxe toiletruimte (tweede toiletruimte) is voorzien van een hangend toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Eerste verdieping: maar liefst vier slaapkamers! Royale overloop, badkamer, WC en wasruimte.

Via de vaste trap komt u op deze verdieping. De overloop is zeer royaal en is voorzien van twee lichtkoepels. Hiermee wordt zowel de trappenhuis als de overloop natuurlijk verlicht. De ruime overloop is goed in te richten als ontspanningsruimte etc. en daarnaast is er volop bergruimte.

Vanuit de overloop kunt u een kijkje nemen bij de 4 ruime, nette slaapkamers, badkamer, wasruimte en derde toilet! Twee kamers bevinden zich aan de voorzijde en twee aan de achterzijde met eigen raamwerk.

De royale nette badkamer is voorzien van douche, whirlpool en wastafel.

Aan de overkant treft u de moderne,  luxe toiletruimte welke voorzien is van hangend toilet en fonteintje. Tussen de badkamer en toiletruimte treft u de wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Tuin, zonnen & genieten:

Gelegen op het westen. De achtertuin kunt u inlopen via de houten poort aan de linkerzijde van de woning (via de Hofstraat). Tevens te bereiken via de eetkamer én de keuken. Er is een heerlijke overdekte zithoek gecreëerd.  Via de looppad komt u bij de (fietsen)stalling.

Bijzonderheden:

* Bouwjaar 1955 * Woonoppervlakte 129 m² * Perceeloppervlakte 145 m² * Wonen en werken combineren * Deels rolluiken * Veel (berg)ruimte * Half open zeer moderne keuken met aparte eetkamer *  Vier slaapkamers op de eerste verdieping * zeer royale overloop * Onderhoudsvriendelijke achtertuin * 15 zonnepanelen in eigendom * Nog geen energielabel beschikbaar

Exacte bestemmingsomschrijving:

6.1 Bestemmingsomschrijving

De voor ‘Detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: 

  1. detailhandel uitsluitend op de begane grond;
  2. dienstverlening uitsluitend op de begane grond;
  3. wonen alsmede de uitoefening van aan-huis-gebonden beroeps- of bedrijfsmatige activiteiten met uitzondering van de gronden met de aanduiding ‘wonen uitgesloten’, hier zijn geen woningen toegestaan;
  4. ter plaatse van de aanduiding ‘kantoor’ tevens een kantoor;
  5. ter plaatse van de aanduiding ‘parkeerterrein’ uitsluitend parkeervoorzieningen ten behoeve van de bestemming;
  6. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van verkeer – langzaam verkeer’ uitsluitend een ontsluiting ten behoeve van langzaam verkeer;
  7. bijbehorende voorzieningen zoals ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen, groen en water;

 met dien verstande dat: 

  • bij het oprichten van bebouwing binnen het bestemmingsvlak ‘Detailhandel’, gelegen tussen de Rector Hellemonsstraat, Lorentzstraat, Philipslaan en de Voltastraat, en het als zodanig gebruiken van de als ‘Detailhandel’ aangewezen gronden alleen is toegestaan voldoende retentie gerealiseerd wordt. Deze retentie-eisen zijn vastgelegd in het gemeentelijk beleid en in de beleidsregel Hydraulische randvoorwaarden van het waterschap Brabantse Delta. Voor zandgebieden resulteert dit in een benodigde retentie (bruto waarde) van circa 780 m3 per ha verhard oppervlak waarbij de afvoer wordt gelimiteerd tot maximaal 116 m3/ha/dag.

Kenmerken

Map

Vergelijkbare woningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *