Ons hypotheekadviseur zal altijd eerst bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Zo kijkt hij bijvoorbeeld naast uw financiële situatie naar uw gezinssituatie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Daarnaast helpt hij u bij de keuze voor de bij u passende hypotheekvorm en renteconstructies. Wanneer u hierin uw keuze hebt gemaakt kan hij u verder adviseren over de verschillende aanbieders en de verschillende voorwaarden.

Wij regelen voor u een hypotheek op maat; u krijgt het beste advies dat past bij uw situatie en wensen. Vanaf 1 januari 2013 zijn nog slechts de hypotheekvormen annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek van belang. Alleen bij deze hypotheekvormen is de hypotheekrente aftrekbaar.

Wij adviseren u niet alleen, maar begeleiden de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Wij zijn in het bezit van de vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

U oriënteert zich op de aanschaf van een woning of bent op zoek naar een aanpassing van uw huidige hypotheek. Het is belangrijk dat u zich nu goed laat adviseren. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor een gedegen hypotheekadvies maar ook met vragen over onze dienstverlening.